|
| Thalaia | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Thalaia Komedi ve Pastoral Şiirin İlham Perisi
What can be so different to me? Gerçek Adı : Sedef Mesaj : 13 Irk : Müz
| Konu: Thalaia Ptsi Tem. 05, 2010 9:50 pm | |
| Thalaia
Ben Mnemosyne'ın kızı Thalaia, Zeus'la geçirdiği dokuz gecenin sonuçlarından biriyim. Yani ilham perilerinden, kulağınıza olmadık zamanlarda fısıldarız ve görünmezlik yeteneğimiz sayesinde bunu ustaca yaparız. Beni tanıyan insanlar ya çok severler ya da hiç haz etmezler. Benim özelliğim komedi ve pastoral şiir, bazen özelliğim eksi ve artı yönleri oluyor. Artı yönlerinden bir tanesi, genellikle ortalarda bulunmam istenir, en kötü zamanınızda bile bir kahkaha atmanızı sağlamak benim için nefes almak kadar kolay. Kötü yanım ise sanırım bu yeteneğim yerli yersiz olabiliyor. Bakmayın, öyle ahım şahım bir yeteneğim olduğunu iddia etmiyorum ben de ama Nymphe'lerden müz olmak bile benim için oldukça gurur verici. Sadece dokuz kişiyiz ve bir ara gelmemiz bazıları için felaket bazıları için ise büyük bir haberdir. Herkesin aradığı canlılarız, mutlaka bize ihtiyaç duyulur ama bu bazen beni çok bunaltabiliyor ki yine de komedi, benim özelliğim ve bununla bile dalga geçerken rahat bir izlenim bırakıyorum. Ben Thalaia, daima gülümseyen ve bu konuda ustalaşmış müz, bazen kardeşlerinin yeteneklerini büyük bir arzuyla imrenirken buluyor kendini ve ben Thalaia, genellikle imrenilen kişiyim. Özellikle başkalarını gülüren, eğlendirebilen kişiler önem kazanmaya başlarken durumu istediğim kişinin lehine dönüştürebilirim. Babam Zeus'un koruması altında olmak doyasıya Ambrosia içerek yaşımızın genç kalmasını ve neredeyse ölümsüz olmamızı sağlıyor. Normal yollardan ölebilmem imkansız ama ben komedinin, pastoral şiirin ilham perisi, ölebilmeyi ve Hades'in diyarını merak ediyor ve bu yüzden herkesin ya korkup ya sevmemesinin aksine Hades'e de büyük bir imrenim ve kıskançlıkla bakıyor. Durum, oldukça vahim olsa bile dünyadaki ve hatta benlik denen şeyin sonuna kadar gülmeye ve güldürmeye devam edeceğim ve bu benim, komedi ve pastoral şiir.
|
|
| |
| | | Thalaia Komedi ve Pastoral Şiirin İlham Perisi
| Konu: Geri: Thalaia Ptsi Tem. 05, 2010 10:18 pm | |
|
ωнαт ¢αη вє вєтωєєη υѕ؟ [Sonsuza dek arkadaş] ι ωнιѕρєя тнє тнιηg, уσυ кησω. [Sırdaş] уσυ ¢αη нαη∂ℓє мє, ѕσ ι ¢αη нαη∂ℓє тσσ. [Yakın Arkadaş] мαкє ѕυяє уσυ ¢αт¢н мє ƒяσм му gσσ∂ ѕι∂є. [Tanıdık] ι'νє ѕєєη уσυ, яιgнт؟ [Sadece Sima]
уσυ'яє ση тнє ƒяσηт ℓιηє. [Aşk] уσυ кησω, ιт'ѕ ѕєяισυѕ. [Sevgili] ωє αяє gєттιηg ¢ℓσѕєя. [Hoşlandığım] συт σƒ тнαт в●т¢н'ѕ ¢ℓσѕє! [Kıskandığım] тнιѕ ιѕ σνєя. [Eski]
ι ωαηηα кιℓℓ уσυ, ησ ѕтσρ, яυη ριggу! [Ölümcül derecede düşman] ¢нσσѕιηg уσυя вαттℓєѕ αη∂ ρι¢к уσυяѕєℓƒ υρ! [Düşman] ι ∂ση'т ℓιкє уσυ, уσυ ∂ση'т ℓιкє мє, ιт ∂ση'т мαттєя. [Hoşlanmadığım] уσυя ωσя∂ѕ ∂ση'т ѕтι¢к, ρυяє. [Zararsızlar] уσυ'яє α gσσ∂ ѕσℓ∂ιєя. [Zorunlu düşman]
| |
* Bu konuda gerçekten çok hassasım, lejantım el emeğidir. Her hangi bir şekilde kopyalanmasına kesinlikle izin vermiyorum. | |
| Konu: Geri: Thalaia Ptsi Tem. 05, 2010 10:21 pm | |
| | |
| Konu: Geri: Thalaia Ptsi Tem. 05, 2010 10:32 pm | |
|
En son Thalaia tarafından Paz Tem. 11, 2010 1:58 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi | |
| | | Terpsikhore Dans ve Müziğin İlham Perisi
Gerçek Adı : Efsane Mesaj : 8
| Konu: Geri: Thalaia Paz Tem. 11, 2010 1:26 am | |
| İkiz naber? Ekleyi ver canım. yipyip =D | |
| Konu: Geri: Thalaia Paz Tem. 11, 2010 1:59 am | |
| | |
| | | | Thalaia | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |