|
| Wadjet | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Wadjet Ateş ve Savaş, Mısır'ın Tanrıçası| Eğitmen
Get out of my eyes, piggy. Gerçek Adı : Sedef Mesaj : 10 Irk : Tanrıça
| Konu: Wadjet Ptsi Tem. 05, 2010 11:53 pm | |
| Wadjet
Mısır'daki tahtımda oturup keyfimi sürerken Zeus tarafından gelen çağrıyı duymamla birlikte hepsi geride kaldı. Zeus'a borçluydum ve böylece ilk eğitmen olarak Zeus'un karşısına çıkmak zorunda kaldım. Ben Mısır Tanrıçası olduğum kadar Ateş ve Savaş Tanrıçasıyım ama o üç sürtük mire yüzünden kaderim yeni nesil yerden bitmelere öğretmenlik yapmak oldu. Hayır, bu durumdan kesinlikle hoşnut değilim ve öğretim yapacak kadar şefkatli olduğum da söylenemez. O üç mirenin akıllarında ne olduğunu da bilmiyorum ama bir süre eğitim vermek zorunda kaldığıma göre benim dersim birçok kişi zorlayacak. Madem ki Kral dedikleri Zeus, beni istedi, o zaman benim sıradan bir eğitmen olmayacağımı da bilmek zorundalardı. Siz süt kokanlar, gerçek bir eğitim nasıl alınacakmış benim dersimde görecekken ben de Zeus ile küçük bir anlaşma yaptım. Bu iş bittiğinde sadece Mısır'ın Tanrıçası olmayacağım. Her neyse, bunların hiçbiri umrumda değil, ben aslen sadece keyfime hizmet eden bir Tanrıçayım ve burada kalacağım günleriboş geçireceğim söylenemez. Ben Wadjet, o masum güzelliğimin arkasında aç bir çocuk gibiyim, hep daha fazlasını isteyeceğim ve açlığım ne sevgi ne yemek, hepsinden daha fazlası. Arzulanan Tanrıça benim karşımda yanacak, emirlerimi üstelemeyeceksiniz. Çabuk sinirlenen bir Tanrıçayım ve bir Tanrıçanın gazabının hafife alınırsa ne olacağını o budala Zeus bile bilebilir. Wadjet, ya kabusunuz ya da size başka kapıları açan bir unsur olarak gözükebilir ama her şeyden öte yaptıklarım bana yarayan şeylerdir. Güç budalası olabilirim ancak yetenekliyim ve zavallılar, önümde diz çökerken sakın sanmayın ki kurtuldunuz, asla! Benden kurtulmak gibi bir kavram asla olmayacak! Dişi kaplanın gazabını tatmak isteyenlerden bunu esirgemeyeceğim. Ya memnun olurum ya da siz de benimle birlikte çukura batarsınız. Hiç kimseyi kendimden yukarıda ve ya tüm çıkarlarımdan yukarıda görecek değilim. Marhaba, Wadjet'le tanıştınız.
|
|
| |
| | | Wadjet Ateş ve Savaş, Mısır'ın Tanrıçası| Eğitmen
| Konu: Geri: Wadjet Ptsi Tem. 05, 2010 11:53 pm | |
|
ωнαт ¢αη вє вєтωєєη υѕ؟ [Sonsuza dek arkadaş] ι ωнιѕρєя тнє тнιηg, уσυ кησω. [Sırdaş] уσυ ¢αη нαη∂ℓє мє, ѕσ ι ¢αη нαη∂ℓє тσσ. [Yakın Arkadaş] мαкє ѕυяє уσυ ¢αт¢н мє ƒяσм му gσσ∂ ѕι∂є. [Tanıdık] ι'νє ѕєєη уσυ, яιgнт؟ [Sadece Sima]
уσυ'яє ση тнє ƒяσηт ℓιηє. [Aşk] уσυ кησω, ιт'ѕ ѕєяισυѕ. [Sevgili] ωє αяє gєттιηg ¢ℓσѕєя. [Hoşlandığım] συт σƒ тнαт в●т¢н'ѕ ¢ℓσѕє! [Kıskandığım] тнιѕ ιѕ σνєя. [Eski]
ι ωαηηα кιℓℓ уσυ, ησ ѕтσρ, яυη ριggу! [Ölümcül derecede düşman] ¢нσσѕιηg уσυя вαттℓєѕ αη∂ ρι¢к уσυяѕєℓƒ υρ! [Düşman] ι ∂ση'т ℓιкє уσυ, уσυ ∂ση'т ℓιкє мє, ιт ∂ση'т мαттєя. [Hoşlanmadığım] уσυя ωσя∂ѕ ∂ση'т ѕтι¢к, ρυяє. [Zararsızlar] уσυ'яє α gσσ∂ ѕσℓ∂ιєя. [Zorunlu düşman]
| |
* Bu konuda gerçekten çok hassasım, lejantım el emeğidir. Her hangi bir şekilde kopyalanmasına kesinlikle izin vermiyorum. | |
| Konu: Geri: Wadjet Ptsi Tem. 05, 2010 11:54 pm | |
| | |
| Konu: Geri: Wadjet Ptsi Tem. 05, 2010 11:54 pm | |
| | |
| | | | Wadjet | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |