|
|
| Téthys | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Téthys Elf | Sére Han Sahibesi
Gerçek Adı : Efsane Mesaj : 11
| | | | Téthys Elf | Sére Han Sahibesi
| Konu: Geri: Téthys C.tesi Tem. 10, 2010 11:19 pm | |
| ● Biten ● Bekleyen ● Devam Eden
En son Téthys tarafından Paz Tem. 11, 2010 6:50 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | Téthys Elf | Sére Han Sahibesi
| Konu: Geri: Téthys C.tesi Tem. 10, 2010 11:20 pm | |
| | •••Thalaia (Komedi ve Pastoral Şiirin İlham Perisi)
Hanıma rastladığında ilk düşündüğüm ne kadar komik olduğundu. Sonraları bir komedi perisi olduğunu öğrenciğimde hiç şaşırmadım. İnsanları güldürmeyi iyi biliyorsun. Yolun düştüğünde durmadan buraya uğraman hoşuma gidiyor. Şiirle ilgili uzun sohbetlerimiz beni hem bilgilendirirken hem de mutlu ediyor. Buraya uğramayı hiç ihmal etmeyeceğini umuyorum. Daha konuşacak çok konumuz var. Tabiki birde sana şarkı söylemeyi ve komik danslar yapmamızı çok seviyorum. Beni çocuklaştırdığını söylemeden edemeyeceğim. Çok iyi bir arkadaşsın. Bu arkadaşlığımızın yavaş yavaş dostluğa dönüştüğünü hissetmek güzel. |
Eklenmek için mutlaka bir kurgumuz olmalıdır. Ayrıca ünlünüzün adı veya özel ünlüyse bir resmi gereklidir.
En son Téthys tarafından Paz Tem. 11, 2010 6:43 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi | |
| | | Thalaia Komedi ve Pastoral Şiirin İlham Perisi
What can be so different to me? Gerçek Adı : Sedef Mesaj : 13 Irk : Müz
| Konu: Geri: Téthys Paz Tem. 11, 2010 2:06 am | |
| Karakterimin dengesizliğinden bahsetmiş miydim? Her neyse, bir ara yolu düşüyor ve seninle tanışıyor, fikir alışverişleri hoşuna gidiyor. Zaten karakterim meraklı bir tip, bir hancı ile konuşacak çok şeyi olmalı. Sık sık hanına uğruyorum. =P | |
| | | Téthys Elf | Sére Han Sahibesi
| Konu: Geri: Téthys Paz Tem. 11, 2010 6:43 pm | |
| | |
| | | | Téthys | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| | › Mevcut Kurgu: Seçim › Role Play Alanları: Serbest › Tarih: M.Ö. 22 |
|
|