|
| Malache | |
| | Yazar | Mesaj |
---|
Malache Elf | Seri Katil
And the silence surrounds you and hunts you Gerçek Adı : Büş @ Adellyta Mesaj : 8
| Konu: Malache Paz Tem. 11, 2010 1:04 am | |
| Yeşillikler içinde gözlerimi dünyaya açtığımda mutluydum, fazlasıyla mutlu. İlk nefesin yaktığı nefes borumun yarattığı acıyla çıkan çığlığım, kısa bir süre sonra kahkahalara dönüşmüş, ailemden ayrılacağım geceye kadar da iyi bir eğitim, şefkatli büyüme ve gelişme göstermiştim. Ufak yüzümdeki gülümseme yayılıyor, karşımdaki kişilerden diğerine, diğerine ve bir diğerine daha geçerken mutlulukla iç çekişlerin arasında dünyayı tanıdım ben. İlk tanıştığım dünya saf ve güzeldi. Mutlulukla doluydu, hiçbir şeyin keyfimi bozmasına izin verilmezdi. Hayır, tek çocuk değildim, benden büyük bir erkek kardeşim vardı. | |
| Ancak benden önce annem bir kıza daha hamile olduktan sonra düşük yapmıştı. Şımartıldım, genç kızlığımda bile o kadar şımartıldım, o kadar mutlulukla yoğuruldum ki şimdiki halime eski tanıdıklarım asla inanamazlar. Böylece ben gelecekte doğmaya hak kazanmıştım. Bu bir kader miydi? Bilmiyordum. Belki de onun elinden bu geleceği almakla hırsızlık etmiştim, kim bilir? Eğer öyleyse de bu benim doğuştan katil olduğumu doğrular.Ben ve katil içgüdülerim, evim bildiğim orman yok edildiğinde uyandı. Evet, hala diğer elfler gibi tarafsızım, yani ne iyi ne kötüyüm ama bu yaşamımı öldürerek kazandığım gerçeğini değiştirmiyor. |
İçimde nefret gibi bir duygu yok benim, tıpkı diğer elfler gibi ama içimde hiçbir duygu da yok. Ben tam anlamıyla duygusuzum, herkesin olabileceğinden daha çok hem de. Güvensizim, gölgesine dahi ve hatta bazen kendisine bile güvenemeyerek kendine işin sonrasında geri dönüş yollarını kapatacak kadar güvensizim. Ben aslında her şeyim ve ben aslında hiçbir şeyim. Nasıl bir şey olduğum hakkında tek bir bilgim bile yok. Tek bildiğim, öldürürken nötr ruhum zarar görmüyor. Onlar ölüyor, ben ise yolumu devam ediyorum. Bu böyle sürüyor, hep yaptığım ve de hep de yapacağım gibi. | |
| Madalyonun Diğer Tarafına Gelince... Katillerin diğer insanlardan oranla duygusal oldukları gerçeğini unutmamak gerek. | |
Bu kısır döngü sürerken kendimi güvende hissettiğimi itiraf edebilirim.En azından düşmanımın bir sonraki hareketini tahmin edebilirken kendiminkilerin de farkındayım. Her yaptığım işin arkasını ustalıkla toplarken işimi titizlikle yaptığımı söylüyorlar ama aslında kazdığım çukurun girişini kapatıyorum ve böyle giderse bana asla çıkış görünmeyecekmiş gibi.
| |
| | | Malache Elf | Seri Katil
And the silence surrounds you and hunts you Gerçek Adı : Büş @ Adellyta Mesaj : 8
| Konu: Geri: Malache Paz Tem. 11, 2010 1:33 am | |
| | |
| | | | Téthys Elf | Sére Han Sahibesi
Gerçek Adı : Efsane Mesaj : 11
| Konu: Geri: Malache Paz Tem. 11, 2010 1:38 am | |
| Ben hancı sen yolcu. Rastlaşalım benim handa. Senin madolyonun diğer yüzünü bilmeyeyim. Bilgilerimizi paylaşalım. | |
| | | Thalaia Komedi ve Pastoral Şiirin İlham Perisi
What can be so different to me? Gerçek Adı : Sedef Mesaj : 13 Irk : Müz
| Konu: Geri: Malache Paz Tem. 11, 2010 1:56 am | |
| Ben de diğer yüzüne denk gelmiş olabilirim. Komedinin ilham perisi olarak birkaç gülücükten sonra bir katil olduğundan habersiz sohbetimizi devam ettirmiş olabiliriz. | |
| Konu: Geri: Malache Paz Tem. 11, 2010 2:22 am | |
| Ekledim. | |
| | | | Malache | |
|
| Bu forumun müsaadesi var: | Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
| |
| |
| | › Mevcut Kurgu: Seçim › Role Play Alanları: Serbest › Tarih: M.Ö. 22 |
|
|
|
Haftanın En İyi Yazarı